Meghívó

klik

MEGHÍVÓ

Köznevelés az iskolában

TAMOP 3.1.4 B-13/1-2013-0001

Mentoráló intézményi program

A fenntarthatóság pedagógiájának gyakorlata és eszköztára a környezeti

nevelésben

A Dunapataji Kodály Zoltán Általános Iskola és AMI szeretettel várja az érdeklődőket, Nagyné Szakács Klára tanárnő, 6. osztályos Természetismeret bemutató órájára, s azt követő rövid szakmai konzultációra, workshopra, 2015. február 20-án 8 órától.

A bemutató foglalkozásra s az azt követő megbeszélésre a „Mentoráló intézményi működés kialakítása nevelési-oktatási intézmények valamint pedagógiai szakmai szolgáltató intézmények részére” elnevezésű pályázatunk keretében kerül sor. Iskolánk elnyerte a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Fejlesztési és Projektigazgatóságától a Mentoráló Intézmény címet, s e cím birtokában folytatjuk mentoráló

A foglalkozások a tanév folyamán havonta egy alkalommal, pedagógusok bevonásával valósulnak meg. A tanítás-tanulás módszertani elemeit és a képességek fejlesztésének eszköztárát fogjuk bemutatni és elemezni. Minden érdeklődő számára hasznos lehet az eljárások megfigyelése, ötletek átvétele és közös továbbfejlesztése.

A részvételi szándékot az alábbi emal címen és telefonszámon kérjük jelezni, legkésőbb 2015. február 19. 12 óráig, dktdunapataj@gmail.com vagy 06/78/425-034.

Szeretettel várjuk az érdeklődő kollégákat!

szechenyi2020

Vélemény, hozzászólás?